На Одещині жінка вдарила ножем співмешканця



34-річна жительниця Ширяївської ОТГ під час сварки вдарила ножем чоловіка у живіт. Він залишився живий. Але за це вона може провести за ґратами щонайменше п'ять років. 

Повідомив Березівський районний відділ поліції Одещини.

Поліцейські повідомили про підозру у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень своєму співмешканцю.

Поліцейські встановили, що під час спільного вживання спиртних напоїв між цивільним подружжям виникла сварка через безробіття чоловіка та нестачу грошей у родині. В ході перепалки жінка схопила ножа і завдала ним молодшому на сім років співмешканцю удар у живіт.

Потерпілого госпіталізували до лікарні з проникаючим колото-різаним пораненням черевної порожнини з пораненням діафрагмальної поверхні печінки. Наразі життю чоловіка нічого не загрожує.

З оселі сімейної пари правоохоронці вилучили скривавлений кухонний ніж, одяг та інші речові докази, які направили на експертизу.

За наявності достатніх доказів, зібраних поліцейськими під час досудового розслідування, слідчі під процесуальним керівництвом Березівської окружної прокуратури повідомили громадянці про підозру в умисному тяжкому тілесному ушкодженні, тобто умисному тілесному ушкодженні, небезпечному для життя в момент заподіяння. Цей злочин передбачений частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України і тягне за собою покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

Наразі поліцейські клопочать у суді щодо обрання підозрюваній запобіжного заходу.

Слідство триває.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW