У маріупольській школі будівельники з РФ навчатимуть дітей математиці



В маріупольській школі №21 директорка взяла на роботу російських будівельників без досвіду.

«У нас був брак вчителів з деяких дисциплін. Коли про це дізналися будівельники, які відновлюють школу, то одразу висловили готовність допомогти і з цим питанням», - цитує один з проросіійських Телеграм-каналів  директорку СШ №21 Жанна Бельченко,

Як з'ясувалося, один із будівельників, майстер спорту міжнародного класу з боротьби, тому відтепер навчає школярів азам єдиноборств. А інший – кандидат технічних наук – викладає математику.

Нові вчителі - робітники підрядної організації "Будмоноліт". Наразі вони продовжують відновлювати школу та паралельно викладають профільні предмети.

Нагадаємо, що від початку окупації в міністерстві освіти росії наголосили, що жоден вчитель або вихователь дитячого садочку не зможе пристати до роботи без спеціальної підготовки.

Перевиховання маріупольських вчителів відбувалось в декількох російських регіонах: Тула, Ростов-на-Дону, Воронеж, Санкт-Петербург та інші.

Основний ухил при перепідготовці росіяни робили на новому ракурсі історії, яку мають викладати маріупольським дітям.

З приводу цього росіяни навіть провели в серпні спеціальний форум, на якому окреслили основні проблеми – що не так з освітою в українських школах.

Мабуть, до співвітчизників окупанти мають інший підхід - їм можна все. Тому і до дітей допускають людей не те, що без спеціальної підготовки, а й навіть без профільної освіти.

Читайте також: Росіяни вирішили денацифікувати освіту в Маріуполі і перепрограмувати педагогів та дітей, - ФОТО



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW