"Весна в Україні буде дуже ранньою" - народний синоптик



" Весна в Україні буде дуже ранньою. В останню декаду лютого в Україні очікуються -3...+3 вночі та до +4...+9 вдень, але буде волого. Березень розпочнеться з потепління" - про це інформує   народний синоптик Станіслав Щедрін.

За його даними, температура буде в межах +9...+11, на заході країни повітря прогріється до +10...+13. Опадів буде небагато, а сонця побільшає. "Така погода в Україні протримається і другу декаду місяця. В кінці березня побільшає хмар, але ще дужче потепліє. На заході та півдні можуть бути періоди, коли температура сягатиме +14....+18 градусів", на початку квітня в Україну прийде похолодання. Зокрема, в Карпатах можливий сніг, а на решті території України - перші весняні зливи та грози. Але вже з другої декади місяця по всій країні почнеться тенденція до майже літньої погоди. "Температура все частіше буде на рівні +15...+20 градусів. Періодично будуть зливи, подекуди з грозами. Також до кінця квітня буде вітряно".

Що ж до погоди на найближчу перпективу та маємо таку ситуацію:

"14-23 лютого по всій країні, а особливо східних та центральних областях, очікуються складні погодні умови пов'язані з активністю рядом циклонів та їх атмосферних фронтів". 

Читайте також: 8 березня, і травневі свята ймовірно скасують. Що натомість?



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW