«Воїни світла. Воїни добра»: у Сумах презентували поштовий блок, присвячений комунальному фронту



Сьогодні, 15 лютого, в Сумах, у центральному відділенні «Укрпошти», відбулося спецпогашення нового поштового блоку «Воїни світла. Воїни добра», присвяченого героїчному вкладу українських комунальників, які протидіють країні-терористу, щоразу відновлюючи інфраструктуру після ракетних обстрілів.

«Війна по-новому відкрила та підсвітила тих людей, чию працю в мирний час ми сприймали як звичну буденність. Поштові марки від «Укрпошти» «Воїни світла. Воїна добра» - це наша щира подяка українським комунальникам. Кожен з вас - реальний герой», - пояснив ініціативу Ігор Смілянський, генеральний директор «Укрпошти».

Блок наразі складається з п’яти марок: «Дорожники», «Зв’язківці», «Енергетики», «Водопостачальники» та «Газовики». Тож на урочистий захід запросили представників усіх цих напрямків, зокрема, і КП «Міськводоканал», яке весь час російської навали безперебійно забезпечує сумчан питною водою.

«Ми вдячні воїнам, які на передовій захищають наше небо від ворога, щоб ми могли жити і працювати, а ми – комунальний фронт – якісно і цілодобово надаємо послуги родинам Героїв у тилу. Разом переможемо!» - зазначив головний інженер КП «Міськводоканал» Йосип Тисівський.

Тематичний поштовий блок «Воїни світла. Воїна добра» в темно-синіх кольорах має особливі акценти – вогники світла, які перемагають темряву. Тож до Перемоги!



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW