У Вінниці водій Chevrolet збив жінку, яка переходила на червоне світло



14 лютого у Вінниці водій автомобіля Chevrolet здійснив наїзд на жінку, яка перетинала проїжджу частину дороги на забороняючий сигнал світлофора. Потерпілу госпіталізували до місцевої лікарні. Слідчі встановлюють обставини та причини події.

Близько 20:55 по вулиці Магістратській, 33-річний водій автомобіля Chevrolet здійснив наїзд на жінку-пішохода, яка перетинала проїжджу частину дороги по розмітці регульованого пішохідного переходу на забороняючий сигнал світлофора.

Внаслідок аварії 36-річну жінку госпіталізували до лікарні. Водій автомобіля освідуваний, він тверезий, - інформує відділ комунікації поліції Вінницької області.

Триває розслідування

Транспортний засіб помістили на арештмайданчик. За фактом автопригоди розпочато досудове розслідування за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). 

За таке правопорушення передбачено покарання - до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.

Джерело: https://vitatv.com.ua/



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW