До відбудови Маріуполя залучать експертів архітектурної компанії Gensler



У вівторок, 14 лютого, мер Маріуполя Вадим Бойченко підписав Меморандум про партнерство з американською архітектурною компанією Gensler. Вона допоможе створити візію сучасного українського Маріуполя після деокупації.

Про це повідомила Маріупольська міськрада.

«У відбудову Маріуполя та України ми залучаємо експертів світового рівня. Мета – дати нове та сучасне життя українському Маріуполю. Для цього ми вже зараз єднаймо зусилля всього світу, великого бізнесу, найкращих урбаністів та провідних фахівців заради майбутнього. Спільними зусиллями ми перетворимо Маріуполь з символу руйнівної війни на місто миру, перемоги, єдності у боротьбі за свободу. Маріуполь має намір відродитися!», - сказав Вадим Бойченко. 

У міськраді зазначили, що фахівці Gensler проєктували другу за висотою будівлю у світі – 632-метрову Шанхайську вежу, а також офіси для Adobe, NVIDIA, New York Times, The Washington Post, Wallmart та десятки великих інфраструктурних проєктів.

«Ми вдячні за можливість приєднатися до команди мера та цієї надихаючої місії. Ми раді використати наше покриття та масштаби досвіду у Стратегії відновлення міцнішого та стійкішого Маріуполя. Сьогоднішній день знаменує новий початок, коли ми починаємо розробляти Стратегію з відновлення Маріуполя. Наша спільна мета – створити  архітектуру оптимізму та бачення майбутнього, яке дасть надію громадянам міста. Працюючи разом, ми можемо відновити краще та світліше майбутнє для Маріуполя», - Джулія Сімет, керуюча директорка Gensler Europe.

Нагадаємо, влада Маріуполя розробляє план того, що треба зробити, щоб місто швидко повернулось до життя.

Читайте також: 

В міськраді планують за півроку відновити умови для життя у Маріуполі після деокупації

Маріуполь буде представлений на міжнародній виставці в Польщі

Бойченко підписав меморандум з ЄБРР про допомогу у відбудові Маріуполя, - ФОТО

Mariupol Reborn. В Києві презентували план відновлення Маріуполя, - ФОТО



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW