Вкрали мопеди і не знали, що з ними робити: в Одеському районі затримали двох молодиків, - ФОТО



Двоє молодиків з Одеського району понесуть кримінальну відповідальність за незаконне заволодіння мопедами. Двоколісники зловмисники, попередньо змовившись, привласнили з чужого гаражного приміщення. Поки хлопці думали, що робити з майном, яке сховали, поліцейські їх викрили і вилучили транспорт.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП Одещини. 

До правоохоронних органів звернулася 43-річна громадянка і повідомила, що з гаража, який знаходиться на території одного з комунальних закладів у Фонтанській громаді, зникли два її мопеди. Жінка буває там нечасто, тому виявила відсутність майна не одразу. Однак це не завадило поліцейським швидко встановити осіб, причетних до злочину. Менш ніж за добу вони з’ясували, що пізно ввечері 7 грудня 2022 року двоє місцевих товаришів віком 17-ти та 25-ти років у пошуках дармової наживи за допомогою арматури зірвали замок на дверях гаражного приміщення, побачили там два мопеди Suzuki і Honda й відкотили їх додому до одного з правопорушників.

Вкрали мопеди і не знали, що з ними робити: в Одеському районі затримали двох молодиків, - ФОТО , фото-1

Фігуранти зізналися, що незаконно заволоділи мопедами і не знали, що з ними робити, тому просто зберігали в гаражі. Поліцейські вилучили двоколісники та після проведення необхідних слідчих дій повернули власниці.

"За наявності достатніх доказів, зібраних в ході досудового розслідування, слідчі відділення поліції № 4 Одеського районного управління поліції № 2 висунули молодикам обвинувачення у незаконному заволодінні транспортними засобами, вчиненому за попередньою змовою групою осіб, поєднаному з проникненням у приміщення. Цей злочин передбачений ч. 2 ст. 289 Кримінального кодексу України і карається позбавленням волі на строк від п'яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої. Нині розслідування кримінального провадження правоохоронці завершили в повному обсязі і обвинувальний акт скерували до суду", - прокоментував начальник слідчого відділення територіального підрозділу поліції Назарій Кучмій.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW