Росія і Білорусь почали імітувати зліт МіГ-31К під час зльотів інших типів літаків



Росія і Білорусь почали імітувати зліт МіГ-31К під час зльотів інших типів літаків, фото-1

Як повідомляє Telegram-канал “Білоруський гаюн” , 10 лютого вдень з аеродрому Мачулищі відбулися два групові вильоти ВПС РФ о 13:00 та о 16:00.

Ці польоти, пише канал, мали низку дивних особливостей.
Автори вважають, що група винищувачів вилетіла з Барановичів у Мачулищі вчора вранці. Вдень ці винищувачі злітали з аеродрому Мачулищі, і звук зльоту був дуже схожий на зліт МіГ-31К і А-50.

Як повідомляє «Білоруський гаюн», винищувачі з Барановичів здійснювали навчально-тренажні вильоти на аеродромі в Мачулищі. І, швидше за все, метою було імітувати зліт МіГ-31К під час зльоту стандартного винищувача типу Су.

Під час зльоту російських літаків МіГ-31К з аеродрому в Мачулищі в Україні оголошено повітряну тривогу.

Українські війська влітку 2022 року відбили острів Зміїний. 11 лютого два російські бомбардувальники Су-24М скинули на нього чотири бомби.

У ніч на 11 лютого російські військові скинули чотири авіаційні бомби на острів Зм’яїна, повідомив у телеграмі голова Одеської обласної військової адміністрації Максим Марчанка .

За даними оперативного командування “Південь”, бомби скинули два російські бомбардувальники Су-24М. У командуванні вважають, що цією атакою Росія хотіла “посіяти паніку серед населення прикордонних з Молдовою та невизнаним Придністров’ям регіонів”.

Також вночі російська армія атакувала з літаків Одеську область та береговий комплекс “Бастіон”. Є ракетні удари по прибережній зоні, сказав Марчанка. За даними влади, ніхто не постраждав.

Росія захопила острів Зміїний у перший день війни. Тоді у відповідь на вимогу екіпажу крейсера «Москва» здатися українським прикордонникам військовий відповів «Військовий корабель Росії, йти на ***» — ця фраза стала одним із символів опору України Російське вторгнення. З тих пір бої за острів практично не припинялися.

Наприкінці червня 2022 року російські військові залишили Змяїне. У Міноборони РФ заявили, що “завершили виконання поставлених завдань на острові” і назвали виведення військ “жестом доброї волі”. Україна, у свою чергу, заявила, що росіяни “поспішно евакуювали залишки гарнізону” з острова після успішного обстрілу українських сил.

Матеріал опублікований за темою:

  • Свідки розповіли про "вибух" під Молодечно. «Білоруський гаюн» повідомляв про пожежу двигуна російського літака МіГ-31К
  • «Білоруський гаюн»: у Мачулищі загорівся двигун російського МіГ-31К
  • Зараз біля кордону з Польщею та Україною проходять білорусько-російські льотні навчання


AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW