Мед, смаколики та листівки: жителі Калинівщини відвідали поранених захисників



Черговий гостинець передали пораненим українським військовим жителі Черепашинецького округу, що у Калинівській громаді. Це вже п’ята поїздка до поранених, яку організовують черепашинчани.

Цього разу пригощали військових налисниками з сиром та маком, горіховим асорті у медові та енергетичним набором сухофруктів та горішків.

Щоразу ми змінюємо меню, орієнтуючись на продукти, які нам вдалося зібрати та закупити. Незмінним залишається лише медове асорті, бо ми розуміємо, що хлопцям потрібна сила, міцний імунітет й хочеться чогось солоденького. Наші пасічники не шкодують для захисників меду, тому щоразу готуємо їм такі смачні гостинці, - розповідає виконуюча обов’язки старости Черепашинецького старостинського округу Наталя Черниш.

Мед, смаколики та листівки: жителі Калинівщини відвідали поранених захисників, фото-1

Перед поїздкою вже традиційно за роботу взялися працівники бюджетних установ та небайдужі жителі громади. Люди збирали необхідні продукти, смажили вдома млинці. А вже потім всі разом розпаковували гостинці та ділили по кульках. Гарним доповненням до смачних гостинців стали малюнки, які намалювали наймолодші жителі Черепашинець.

Мед, смаколики та листівки: жителі Калинівщини відвідали поранених захисників, фото-2

Нашим хлопцям потрібні не так гостинці, як увага, турбота про них. У кожній палаті ми спілкувалися з Героями, вислуховували їх розповіді. Вони вражають своїми силою духу та оптимізмом і зворушують до сліз своїми життєвими історіями. Адже деякі чоловіки втратили на війні усіх рідних і тепер найбільше переймаються тим, що через поранення не зможуть помститися ворогові за смерть рідних. Кожен з них - це справжній Герой. Але зараз їм потрібна наша підтримка і турбота, - продовжує Наталя Черниш. - І я пишаюся своїми односельцями, які відгукуються на всі наші прохання, допомагають війську, підтримують поранених. Ми маємо бути тим надійним тилом, за який не буде соромно нашим Героям, які нині захищають Україну від російських загарбників.

Мед, смаколики та листівки: жителі Калинівщини відвідали поранених захисників, фото-3

Джерело: https://vitatv.com.ua/



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW