Пісня “Фортеця Бахмут” гурту “Антитіла” за три доби зібрала 1,6 мільйона переглядів, - ВІДЕО



 Гурт “Антитіла” 10 лютого презентував відеокліп на пісню “Фортеця Бахмут”. У кадрі – справжні військові й реальна, не постановочна робота української артилерії по ворожих цілях у найгарячішій точці світу сьогодні – місті Бахмут.

Про це йдеться у пресрелізі гурту.

Гурт відправився на передову і три доби провів разом з гаубичним розрахунком, щоб зняти нове мотивуюче відео для всіх українських військових. Бахмут став одним із символів цієї війни. І пісня і кліп присвячені всім Збройним силам України і всьому українському народу, який чинить шалений опір російським окупантам. Зйомки були погоджені, скоординовані і підтримані командуванням сухопутних військ Збройних сил України.

Майже три доби при мінусовій температурі та за несприятливих погодних умов, тривали зйомки відеороботи “Фортеця Бахмут” на справжніх позиціях під час виконання бойових завдань під Бахмутом. Під наглядом ворожих розвідувальних апаратів, БПЛА та постійною загрозою влучання по позиціям ворожими касетними снарядами, ланцетами, в наслідок контр-батарейної боротьби ворога.

Пісня “Фортеця Бахмут” за три доби зібрала 1,6 мільйона переглядів.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW