Деяким українським військовим відмінили 30 тис. грн винагороди: кому саме, причина



З 1 лютого зарплату для українських військових визначають у залежності від бойових завдань. До цього всі військовослужбовці, включаючи строковиків та курсантів, у різних регіонах України отримували однакову додаткову грошову винагороду у розмірі 30 тисяч гривень.

Про це повідомляє сайт 056.

Уряд вирішив зняти "тридцятку" з тих, хто перебуває в глибокому тилу. Тепер вони мають свою стандартну ставку. А ті, хто бере участь у виконанні бойових завдань отримує додаткову винагороду 30 або 100 тисяч гривень.

За словами Міноборони, бійці, які, ризикуючи життям, виконують завдання в районах бойових дій, але не беруть безпосередньої участі у боях із противником, отримують абсолютно такі ж додаткові виплати - 30 тисяч гривень. Але Тепер додаткові 30 тисяч гривень отримують ті, хто виконує бойові завдання:

  • у складі чинних угруповань військ Сил оборони та пунктів управління Генштабу;
  • з протиповітряного прикриття та наземної оборони об'єктів критичної інфраструктури відповідно до бойових розпоряджень;
  • щодо всебічного забезпечення чинних угруповань військ Сил оборони, проте безпосередньо в районах ведення військових (бойових) дій згідно з бойовими (логістичними) розпорядженнями.

Разом з цим винагорода залишається у військових, які працюють у військових адміністраціях у районах ведення бойових дій.

Перегляд правил нарахування виплат був спричинений двома дорученнями уряду, які стосувалися необхідності оптимізувати витрати Державного бюджету України.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW