Люблін, Дуйсбург... У Кривого Рогу з'явились міста-партнери у Європі



Міська рада Дуйсбурга ухвалила рішення про налагодження партнерства з Кривим Рогом. Міська влада Дуйсбурга відмітила зусилля Кривого Рогу з підтримки вимушених переселенців та згуртованість криворіжаців, які підтримують один одного в нинішніх складних умовах та продовжують працювати на благо міста. Мер Дуйсбурга запевнив, що його місто налаштовано надавати необхідну підтримку Кривому Рогу та його жителям.

Про це повідомляє прес-служба виконкому Криворізької міської ради з посиланням на Олександра Вілкула.

«Понад рік люди в Україні переживають великі страждання. Встановлюючи партнерство між містами, ми посилаємо сигнал, що разом стоїмо на боці українського народу. Ми хочемо допомогти жителям Кривого Рогу», – цитують у повідомленні слова мера Дуйсбурга Зьорена Лінка.

Йдеться також про те, що 21 лютого 2023 року планується онлайн-зустріч між представниками міської влади Кривого Рогу та Дуйсбурга та підписання документу про партнерство.

Також повідомляється, що 2-го лютого 2023 року міська рада Любліна (Польща) також проголосувала за те, щоб Кривий Ріг став містом-партнером.

Додається, що наразі міська влада Кривого Рогу проводить підготовчу роботу до налагодження партнерських відносин і з іншими європейськими містами, зокрема з Еспоо (Фінляндія).

Нагадаємо, раніше партнерами Кривого Рогу були нижній тагіл (росія) і жодіно (білорусь). Навіть під час війни в Україні місцеві депутати не поспішали розривати з ними партнерські стосунки. Однак після широкомасштабного вторгнення побратимству з жодіно було покладено край.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW