СБУ оголосила про підозру в держзраді нардепу з Миколаївщини, - ФОТО



На основі доказів, які зібрала контррозвідка СБУ, підозру у державній зраді отримав народний депутат України Олег Волошин. 

Як повідомляє Служба безпеки України, протягом 2020-2021 років цей парламентар сприяв військово-політичному керівництву рф у підривній діяльності проти України. 

СБУ оголосила про підозру в держзраді нардепу з Миколаївщини, - ФОТО , фото-1

Серед іншого, Волошин цілеспрямовано маніпулював суспільною думкою українців в інтересах країни-агресора. Зокрема, подавав викривлену інформацію про військово-політичну та соціальну сферу нашої держави у своїх виступах та інтерв’ю. 

"Ця та інша діяльність Волошина доводить, що він свідомо діяв на шкоду суверенітетові, територіальній цілісності та недоторканності, обороноздатності, державній, економічній та інформаційній безпеці України", - говориться у повідомленні.

У рамках відкритого кримінального провадження співробітники СБУ спільно з ДБР під процесуальним керівництвом Офісу Генерального Прокурора проводять слідчі дії за адресами реєстрації фігуранта та його родичів і зв’язків.

Наразі Олег  Волошин переховується від правосуддя за кордоном, до справедливої відповідальності.

Нагадаємо, на Миколаївщині судитимуть двох мешканців Снігурівки за співпрацю з рф– 43-річного чоловіка та 59-літню жінку. Їм заочно повідомлено про підозру у колабораційній діяльності



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW