У Польші подешевшає проїзд для українців: як зміниться вартість квитків на потяги з 1 березня



Польська залізнична компанія PKP Intercity анонсувала зниження вартості квитків із 1 березня. Таким чином, поїздки всередині країни стануть дешевшими як для поляків, так і для українців, які мешкають у Польщі. У компанії зазначили, що вартість квитків повернеться до рівня, що був наприкінці 2022 року.

У зв'язку зі зростанням тарифів на електроенергію з 11 січня PKP Intercity була змушена підвищити вартість квитків, але такий крок призвів лише до масових невдоволень пасажирів. Подорожчання квитків на 17,8% викликало чималу критику, тому з 1 березня компанія пообіцяла повернути колишні тарифи.

У PKP Intercity повідомили, що з 1 березня 2023 року базові ціни на квитки на поїзди категорій TLK та IC будуть в середньому на 11% нижчими за діючі, а тарифи на поїзди EIC та EIP знизяться приблизно на 15%.

Введення більш низьких цін стало можливим завдяки додатковим оптимізаційним заходам та збільшення компенсації за 2023 рік, пояснили у PKP Intercity.

Разом з цінами на квитки у березні знизиться і вартість проїзних Intercity Cards, перевезення велосипедів, багажу або тварин.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW