У Львові в маршрутці чоловік викрав гаманець у пасажирки



До крадіжки причетний 47-річний мешканець Львова.

6 лютого ввечері у Львові під час патрулювання території правоохоронці помітили, як на вулиці Володимира Великого з маршрутки №21 вийшов чоловік, що поводився підозріло. Під час поверхневої перевірки у нього виявили гаманець, який належав іншій особі. Про це повідомили у пресслужбі поліції Львівщини. 

Як встановили правоохоронці, чоловік, вже раніше судимий за крадіжки 47-річний мешканець Львова, під час проїзду у маршрутці викрав у пасажирки гаманець з документами, банківськими картками та грошима.

Правоохоронці зв'язалися з потерпілою, 40-річною львів'янкою, яка ще навіть не виявила крадіжку, та повернули їй викрадене.

Чоловіка затримали у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.4 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

Триває досудове розслідування.

У Львові поліцейські затримали зловмисника відразу після скоєння ним крадіжки у маршрутці
Фото: пресслужби поліції ЛьвівщиниУ Львові поліцейські затримали зловмисника відразу після скоєння ним крадіжки у маршрутці
Фото: пресслужби поліції Львівщини

Читайте також: Як минула доба у Львові та області: про ситуацію станом на 7 лютого

Фото на головній: пресслужби поліції Львівщини



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW