Влучання в лікарню на Харківщині та знеструмлення населеного пункту на Миколаївщині: головне за ніч по регіонах



Триває триста сорок дев’ята доба російського широкомасштабного вторгнення. Протягом минулої доби противник завдав 6 ракетних та 24 авіаційних удари. Здійснив 75 обстрілів з реактивних систем залпового вогню, зокрема, по цивільних об’єктах Харківської, Донецької, Дніпропетровської та Херсонської областей, є жертви серед цивільного населення.

Редакція розкаже про ситуацію в країні.

За даними Генштабу ЗСУ повідомляють, що високою залишається загроза подальших російських авіаційних та ракетних ударів по всій території України.

На Чернігівщині ворог чотири рази обстріляв із мінометів регіон

Ворог чотири рази обстріляв із мінометів Новгород-Сіверський район. Без втрат і руйнувань.

На Сумщині було 55 прильотів

росіяни стріляли по Краснопільській, Середино-Будській, Глухівській громадах. Було 55 прильотів. Без жертв та руйнувань.

На Запоріжжі надійшло 22 повідомлення про руйнування будинків громадян і об’єктів інфраструктури

Окупанти обстріляли Малу Токмачку, Малинівку, Новомиколаївку та інші населені пункти. Надійшло 22 повідомлення про руйнування будинків громадян і об’єктів інфраструктури.

Нічні ворожі обстріли знеструмили насосну станцію та пошкодили будинки у Нікопольському районі

Вночі ворог двічі обстріляв Нікопольщину. Вдарив по Марганецькій громаді з "Градів" та важкої артилерії. Є руйнування, повідомили в Головному управлінні ДСНС України у Дніпропетровській області.

У Марганці ворожі снаряди пошкодили лінію електропередач місцевої насосної станції. Без води лишилися 60 тис людей в самому місті на навколишніх селах. Загалом - 9 населених пунктах. Енергетики вже лагодять мережу.

В одному з сіл громади агресор понівечив житло людей. Побив 4 приватні будинки. А ще господарську споруду, газогiн та лінію електропередач.

Наслiдки обстрiлiв уточнюються.

Люди неушкоджені.

На Харківщині обстрілів зазнали декілька районів регіону 

Обстрілів зазнали Стрілеча, Глибоке, Красне, Гатище, Вовчанськ, Дворічна, Куп’янськ, Іванівка, Кучерівка, Кислівка та Котлярівка. У Вовчанську ворожий снаряд поцілив у міську лікарню, у Куп’янському районі пошкоджено три приватні будинки, господарчі споруди і авто. Біля Вербівки підірвалися цивільні, які їхали на мотоциклі – один чоловік загинув, інший отримав поранення.

На Луганщині ситуація залишається складною

Ворог обстріляв райони Новоселівського, Стельмахівки, Площанки, Червонопопівки, Кремінної та Діброви. Ситуація в області залишається складною.

На Донеччині по області – 1 загиблий, 5 поранених

Під обстрілами – Курахове, Курахівка, Успенівка, Марʼїнка, Миколаївка, Вугледар, Авдіївка. Пошкоджені будинки. По області – 1 загиблий, 5 поранених.

На Миколаївщині окупанти завдавали ударів з РСЗВ

Окупанти завдавали ударів з РСЗВ по населеному пункту Очаківської громади, внаслідок чого у частині пункту відсутня електроенергія. Також внаслідок ворожих обстрілів Чорноморської громади пошкоджено об’єкт інфраструктури.

На Херсонщині обстрілів зазнали декілька районів регіону 

Обстрілів зазнали Гола Пристань, Золота Балка, Качкарівка, Милове, Антонівка, Херсон та інші населені пункти. По області – 2 поранених.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW