До смерті забили чоловіка на очах сім’ї: у Києві судитимуть трьох нападників



У Києві розпочався суд на трьома молодиками, які до смерті побили чоловіка на очах його сім’ї.

Про це повідомили в Київській міській прокуратурі.

В Голосіївському районному суді м. Києва відбулося підготовче засідання у справі щодо заподіяння групою осіб смертельних тілесних ушкоджень громадянину.

Нагадаємо, що 23 липня біля озера Дідорівка у Голосіївському районі столиці між компанією молодиків та 47-річним чоловіком, який разом із дружиною та дитиною відпочивав біля озера, виник конфлікт.

Компанія вживала алкогольні напої, голосно висловлюючись нецензурною лайкою, тож потерпілий зробив молодикам зауваження.

Між чоловіками зав’язалася бійка. Маючи значну кількісну перевагу, чоловіки нанесли потерпілому численні удари по голові та тулубу. Від отриманих травм постраждалий помер на місці.

Правоохоронці затримали нападників. Ними виявилися троє місцевих мешканців, 23 та 24 років.

За результатами підготовчого засідання суд призначив до розгляду обвинувальний акт та задовольнив клопотання прокурора про продовження всім обвинуваченим раніше обраних запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою без визначення застави, - йдеться в повідомленні прокуратури.

За вчинене зловмисникам загрожує від 7 до 10 років позбавлення волі.

Раніше ми розповідали, що столичні патрульні затримали чоловіка, який вчинив розбійний напад на пункт обміну валют у Солом'янському районі.

Вас може зацікавити: У Києві рецидивіст обкрадав автомобілі, – ФОТО

44.ua у Телеграмі: термінові, актуальні, превірені новини столиці та України для тих, хто цінує свій час



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW