Депутатів від забороненої партії ОП-ЗЖ закликали скласти мандати



В Україні депутатів від забороненої партії ОП-ЗЖ закликали скласти мандати.

Про це написав нардеп Давид Арахамія.

"Закликаю депутатів від ОПЗЖ зробити правильний для себе вибір і скласти мандати. Це стосується усіх: як ідеологічних прихильників, так і тих, хто скоріше жорстко помилилися з політичним вибором.

Тренд із розгрому проросійського руху в Україні незворотній. Хто дружить зі здоровим глуздом – сам розуміє, що треба йти. Такий крок нічого не гарантує, лише дає шанс очистити залишки сумління і в майбутньому постати перед історією у не зовсім ганебному образі", - пише він.

Нагадаємо, що у міськраді цього скликання найбідніше депутатів пройшло саме з ОП-ЗЖ - сімнадцять людей. Проте ніхто з них не заявив про складення мандатів. Що стосується облради, то ще в квітні стадо відомо, що  фракція «Опозиційна платформа – За життя» Миколаївської обласної ради розпустилася.

Нагадаємо, що апеляційний адміністративний суд Львова розглянув звернення, підготовлене на підставі указу Президента, рішення РНБО та відповідного реагування СБУ на загрози національній безпеці та заборонив політичну партію "Опозиційна платформа – за життя".



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW