Кількість пунктів безпеки на Закарпатті збільшується: в регіоні запрацювала ще одна поліцейська станція



На території Хустського району відкрито чергову поліцейську станцію, де про безпеку місцевих жителів дбатиме забезпечений транспортом та всім необхідним поліцейський офіцер громади. Це вже третя поліцейська станція, яка діятиме на Хустщині

У селі Вільхівка Хустського району функціонуватиме чергова в області поліцейська станція. Відкриття пункту безпеки Зарічанської громади відбулося, 6 лютого, за участі начальника поліції Закарпаття Ярослава Колесника, а також голови територіальної громади Марини Васько.

Відтепер, окрім дільничних офіцерів поліції, які стежать за правопорядком у населених пунктах Зарічанської громади, про безпеку понад 8 тисяч громадян дбатиме і поліцейський офіцер громади Володимир Балега.

44-річний капітан поліції нещодавно завершив спеціальну підготовку та нестиме службу задля допомоги і захисту мешканців чотирьох населених пунктів: Заріччя, Греблі, Нижнього Болотного та Вільхівки.

«Тепер жителям громади не обов’язково добиратися до найближчого відділення поліції – з будь-якими питаннями та проблемами вони можуть звертатися безпосередньо до поліцейського офіцера громади», — зауважив генерал поліції третього рангу Ярослав Колесник.

Сам же Володимир Балега зазначає, що добре усвідомлює всю відповідальність і складність своєї роботи, проте готовий до викликів та щоденної і відданої праці заради безпеки кожного жителя громади.

Кількість пунктів безпеки на Закарпатті збільшується: в регіоні запрацювала ще одна поліцейська станція, фото-1

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Підписуйтеся на наш Телеграм-канал та отримуйте новини ще оперативніше!



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW