Цієї ночі ворог атакував Дніпропетровщину двічі: ситуація в регіоні станом на ранок



Розпочалася триста сорок дев’ята доба російського широкомасштабного вторгнення. Війська рф не припиняють знущатися з Нікопольщини. Ситуація в регіоні станом на ранок.

Про це повідомляє редакція 056. 

В.о. голови Днiпропетровської ОВА Володимир Орлов розповів, що сьогодні вночі, починаючи з 00.35, війська гатили по Марганцю. Пошкодили лінію електропередач і знеструмили насосну станцію. Внаслідок чого без води наразі залишається 60 тисяч родин.

Далі агресор не заспокоївся і за годину після опівночі зі ствольної артилерії, а потім ще й "Градами" вдарив по одному з сіл Марганецькоі громади. Пошкоджено два приватних будинка, господарчу споруду та лінію електропередач.'

На щастя, всі люди цілі. 

Усі необхідні служби працюють. Наслідки обстрілів та збитки уточнюються.

"За кожне втрачене життя, за кожну загублену долю. За кожен зруйнований будинок і кожен постріл в сторону мирних міст та сіл: рашисти будуть покарані‼️", - додав Володимир Орлов. 

Голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук додав, що війська рф з важкої артилерії та РСЗВ били по Нікопольщині. Цієї ночі ворог атакував район двічі, випустивши близько чотирьох десятків снарядів по Марганецькій громаді. 

Обстрілом пошкоджено лінії електропередач, через що в громаді знеструмлено одну з насосних станцій. Як наслідок – 9 населених пунктів залишились без води, це приблизно 60 тисяч абонентів. 

Окрім цього, росіяни понівечили чотири приватні житлові будинки, господарську споруду, електромережі та газогін. 

На щастя – без постраждалих. 

У всіх інших районах Дніпропетровщини вночі було тихо. Наразі всюди ситуація контрольована Силами оборони.

Микола Лукашук побажав тихого дня. 



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW