Росіяни зранку обстріляли Харків: влучили в університет і житловий будинок, є постраждалі



Одна з російських ракет 5 лютого влучила у центральний корпус Харківського національного університету міського господарства імені О.М. Бекетова. Легкі поранення отримав охоронець. Ще одна ракета влучила під фундамент житлової чотириповерхівки, повідомляє кореспондент Суспільне Харків: стіни будинку встояли, але вилетіли всі вікна, шибки. Є пошкоджені авто, одне рознесло вщент.

Пошкодження університету внаслідок російського обстрілу 5 лютого 2023 року. Фото: Ірина Венедіктова/Facebook

Внаслідок ранкового обстрілу Харкова поранені п'ятеро людей: четверо — це мешканці житлового будинку й п'ятий — це охоронець університету. Про це Суспільне Харків розповіла речниця Нацполіції Харківщини Олена Баранник.

«Трьом пораненим надали допомогу на місці, двох шпиталізували», — сказала вона.

Раніше голова ОВА Олег Синєгубов повідомив про чотирьох поранених.

«Ракета потрапила у п'ятиповерхову будівлю вищого навчального закладу та завдала серйозні руйнації. Пошкодила будівельні конструкції п'ятого та четвертого поверхів. Площа пожежі склала 50 кв.м», — сказав речник обласного управління рятувальників Євген Василенко про будівлю університету.

*  *  *

Приєднуйтесь у Viber та Telegram до спільноти "Чернігівський Фонтан", де тільки найактульніші новини та історії нашого міста.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW