"Зберігайте спокій і допомагайте Україні... Сили оборони готові до будь-яких сценаріїв", - голова Дніпропетровської облради попередив про тиск ворога з наближенням 24 лютого



Двічі протягом дня росіяни обстріляли Нікопольщину. Близько двох десятків ворожих снарядів від важкої артилерії прилетіло до Червоногригорівської та Марганецької громад. Внаслідок обстрілу в одному з сіл понівечено електромережі. Головне – без постраждалих.  Щодо інших районів області – всюди було тихо.

Про ситуацію на Дніпропетровщині станом на вечір 4 лютого 2023 повідомляє голова обласної ради Микола Лукашук.

Також посадовець попередив жителів області про тиск ворога з наближенням 24 лютого та необхідність дотримання "інформаційної гігієни" в таких умовах.

"Скоро рік, як рашисти намагаються «денацифікувати» Україну. Масштабні плани рф давно і з тріском провалилися, а воєнно-політичному керівництву країни-агресора потрібні успіхи, які вони захочуть згодувати своїй внутрішній аудиторії. Правду в росії говорити не звикли.

Тому чим ближче до 24 лютого, тим більше ворог тиснутиме. В тому числі – інформаційно. В мережі вже не перший тиждень активно обговорюються плани росіян стосовно масштабного наступу. Напруга серед населення зростає. 

Будь ласка, пам‘ятайте про інформаційну гігієну: довіряйте тільки офіційним та перевіреним джерелам даних. Зберігайте спокій і допомагайте Україні. Наші військові знають і роблять свою справу, Сили оборони готові до будь-яких сценаріїв", - зазначив Лукашук.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW