Забрала дерев’яшку і стусаном вигнала із крамниці: на Київщині продавчиня відбилася від нападника



В Обухові продавчиня відбилася від чоловіка, який вдерся до продуктового магазину і напав на неї із палицею.

Відео інциденту опублікував начальник Головного управління Національної поліції в Київській області Андрій Нєбитов у Facebook.

Головний правоохоронець області розповів, що хоробра жінка ні на мить не злякалась нападника. Вона змогла відібрати в нього дерев’яшку і стусаном вигнати із крамниці.

На кадрах з камери спостереження видно, що нападник підійшов до каси і замахнувся дерев'яною палицею на жінку. Спершу вона спробувала відбитися речами, які опинилися під рукою, утім, зрозумівши, що це не допоможе – вирішила змінити тактику.

І скільки ще у нас таких жінок, як ця відчайдушна продавчиня з Обухова? Це вам не коня на ходу зупиняти. А якісь ідіоти окупанти думають, що можуть захопити цей народ. Наші люди - незламні! - написав Нєбитов.

За словами начальника ГУ Нацполіції Київщини, правоохоронці вже відшукали нападника. Чоловіка затримали та помістили до ізолятора тимчасового утримання.

Раніше ми розповідали, що у Київській області вихователька дитбудинку катувала 9-річну дівчинку: на тілі дитини січені рани

44.ua у Телеграмі: термінові, актуальні, превірені новини столиці та України для тих, хто цінує свій час



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW