Іномарка до 3000 доларів: п'ять цікавих варіантів в Одеській області



Редакція сайту 048.ua продовжує постійну рубрику, в якій ми переглядаємо актуальні оголошення з продажу автомобілів в різних цінових категоріях на просторах інтернет-авторинку RST, після чого обираємо п'ять машин, які потенційно можуть зацікавити наших читачів.

Цього тижня ми вирішили подивитися, яку іномарку можна купити за 2000-3000 доларів. При цьому ми обирали автомобілі, які могли б сподобатись молодим людям з невеликим бюджетом. 

Варто зазначити, що всі автомобілі доволі вікові, а окремі з них будуть вимагати постійної уваги. 

Підкреслимо, що обрані машини знаходяться в межах Одеської області, а добірка не є рекламою чи топом. 

Іномарка до 3000 доларів: п'ять цікавих варіантів в Одеській області, фото-1

Перший автомобіль, який ми розглянемо - TOYOTA Corolla 1997 року у кузові седан на 1.3-літровому бензиновому двигуні. Встановлене італійське ГБО 4-го покоління. Коробка передач механічна. 

"Є кондиціонер. Пічка гріє просто шикарно. Стоїть зимова шипована гума на всі чотири колеса. Гуму купував минулого сезону за 250$. За сезон не вилетів жоден шип. Машина у хорошому стані для своїх років", - пише продавець.

Він також підкреслив, що продаж за техпасортом. Можливий торг. 

По фото машини білого кольору оцінювати важко. Але даний автомобіль виглядає нормально, хоча є незначні недоліки у вигляді невеликих вм'ятин та провислих бамперів. Фото салону мало і по ним нереально оцінити його стан. 

Іномарка до 3000 доларів: п'ять цікавих варіантів в Одеській області, фото-2

Другий автомобіль - BMW E36 в кузові седан на трилітровому бензиновому двигуні з механічною КПП. Рік випуску: 1993. 

Варто зазначити, що під капотом тут M54B30, а такі двигуни на дану модель не встановлювали. Це означає, що він свопнутий зі "свіжішої" бехи. Хоч ці агрегати і вважаються надійними та такими, що "ходять" понад 300 тисяч кілометрів при належному догляді, все ж це не рідний двинуг. Тому є ризик, що при його встановленні були допущені помилки. Та й по частині електроніки можуть виникнути питання. Коротше кажучи, потрібно бути готовим до вкладення грошей у свою потенційно нову "ластівку".  

Зовні машина виглядає дуже стильно. Елементи від серії М личять цій BMW. Але диски виглядають не досить гармонійно. Вони схожі на "стиль 155" і ймовірно були зняті з кузова Е90, який почали випускати у 2005 році. На дане авто краще б підійшов "стиль 39". Салон виглядає нормально. 

Іномарка до 3000 доларів: п'ять цікавих варіантів в Одеській області, фото-3

На черзі універсал MITSUBISHI Galant 1999 року. Під капотом у даного екземляра бензиновий двигун на 2.4 літри. КПП механічна. 

"Машина зарекомендувала себе на відмінно. Мотор працює рівно. Без будь-яких сторонніх звуків. Сухий. Мастила та фільтри поміняні нещодавно. Ходова частина також в хорошому стані. Жодних сторонніх звуків немає. На вивороті не хрумтить. Коробка механічна. Всі передачі досить довгі, оскільки мотор працює на високих обертах. Передачі вмикаються добре, жодних проблем немає. Комплектація досить багата: круїз-контроль, двосторонній клімат, повний електропакет, бортовий комп'ютер. Усі регулювання та вікна працюють. Зовні машина гарна і рівна. Є незначні сліди експлуатації", - описує авто продавець. 

Зовні машина і справді гарна. Агресивний дизайн актуальний навіть сьогодні. А от ЛФП через поважний вік виглядає не дуже естетично. Місцями зліз лак та вигоріла фарба. До салону жодних претензій. Він охайний і у гарному стані. 

Іномарка до 3000 доларів: п'ять цікавих варіантів в Одеській області, фото-4

Передостанній автомобіль - це легендарна HONDA Civic. Рік випуску: 1995. Під капотом 1.4-літровий бензиновий двигун. Коробка передач механічна. 

"Авто в хорошому стані. Ходова збита. Двигун працює відмінно. Гума та акумулятор нові. Є тріщина на лобовому склі. На задніх арках є корозія - зроблю знижку. Все інше обслуговане", - пиша про машину власник. 

Зовні авто виглядає доволі непогано. На фото не видно жодних серйозних нюансів. Сало охайний та затишний. 

Іномарка до 3000 доларів: п'ять цікавих варіантів в Одеській області, фото-5

Останній у сьогоднішній добірці автомобіль - MERCEDES 124, який зійшов з конвейеру у 1993 році. Під капотом бензиновий двигун на 2.8 літра. Встановлене ГБО. Коробка передач автоматична.

"Повна комплектація: кондиціонер, електричні склопідйомники, підігрів сидіння, ABS, подушки безпеки. Тонування нове в коло. Пічка працює. Колеса R16 на зимовій гумі. Коробку потрібно робити або замінити", - описує автомобіль продавець. 

Зовні машина вигляда на тверду трійку. На фото видно дрібні нюанси, які легко можна прибрати. А якщо зробити антихром авто буде ще цікавіше виглядати. Салон трохи затертий, але в цілому виглядає нормально. 

Зауважимо, що ми не рекомендуємо до покупки дані транспортні засоби, а просто показуємо, що їх можна придбати в рамках зазначеного бюджету. 



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW