У Києві з’явились точки з безкоштовним доступом до WI-FI: де їх знайти



В Україні з’явились точки з безкоштовним доступом до WI-FI, які працюватимуть навіть в умовах тимчасової відсутності електропостачання. Зокрема, їх можна знайти і в Києві.

Про це повідомили в пресслужбі компанії «Укртелеком».

Не забувайте підписуватись та читайте наш Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua». Там ми пубілкуємо ще більше інформації про події Києва, області та України.

Доступ до мережі інтернет буде можливий на швидкості до 20 Мбіт/с. За відсутності у місті електроенергії послуга доступна протягом 2-4 годин.

«Укртелеком» забезпечує надання безкоштовного WI-FI для населення з власних розподільчих шаф навіть в умовах тимчасової відсутності електроживлення. Ознайомтесь з переліком адрес, де є технічна можливість підключення до енергонезалежного безкоштовного WI-FI завантаживши список або подивитись на карті, – йдеться в повідомлені.

Важливо! Фактична швидкість та радіус визначаються кількістю споживачів, що одночасно користуються доступом та технічними параметрами пристрою споживача.

Назва мережі «UKRTELECOM_FREE», а ознайомитися з переліком адрес можна за посиланням.

Раніше ми писали про те, що в «Укртелеком» анонсували появу безкоштовних точок доступу до Wi-Fi у великих містах, зокрема, й у Києві.

Крім того, ми розповідали про те, скільки коштує супутниковий інтернет Starlink, як його встановити вдома, підключитися, і що треба знати перед покупкою.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW