Потужні морози вдарять до -16 градусів: де в Україні очікуються складні погодні умови



Синоптик Ігор Кібальчич розповів, що в кінці тижня на українську землю прийдуть скрипучі морози. Він зазначив, що найсильніші морози завітають до Карпат, де температура вночі впаде аж до -16°, на решті території нашої держави буде до -10°. Крім цього, синоптик повідомив, що сьогодні місцями варто очікувати незначних опадів(дощ, мряка чи мокрий сніг). Температура повітря вдень становитиме -1...+4 °С, а у на півдні України буде навіть тепліше (+2...+7 °С).

Погода 3 лютого

У п'ятницю в нашій країні очікується хмарна погода, а в деяких регіонах з мокрим снігом. Неприємним сюрпризом для водіїв та пішоходів може стати можлива ожеледиця на дорогах. Вітер змінних напрямків, 3 - 8 м/с, у західній частині північно-західний, 7 - 12 м/с. Температура в нічний час знаходитиметься в межах -4...+1°С, вдень -2...+3 °С, на півдні України +2...+7°С.

Погода на вікенд

Поле підвищеного тиску переважатиме 4 та 5 лютого в Україні. За інформацією пана Ігоря опадів не прогнозується.

Температура повітря в нічний час становитиме -10...-5 °С, вдень -5...0 °С. У південно-східних областях вночі -7...-2 °С, вдень близько 0 °С. У Карпатах вночі температура опуститься до -16...-11 °С, вдень -10...-5 °С, - зазначив синоптик.

В Україну йде холод

Синоптик з народу Станіслав Щедрін теж зазначив, що погода на території нашої країни погіршиться. Він вважає, що холодне арктичне повітря принесе українцям снігопади та віхолу. Снігу варто очікувати у більшості областей 3-7 лютого( на півдні, центрі України та у Карпатах - сильні снігопади, хуртовини, поривчастий вітер, подекуди ожеледь).



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW