З Німеччини на Вінниччину привезли пожежну машину



Це перший автомобіль, який у 2023 році доставлений нашим надзвичайникам як гуманітарна допомога від Вінницької обласної військової адміністрації. Подарунок пожежників з німецького міста Вупперталь пригнали у Вінницю волонтери.

Про це повідомив начальник Вінницької ОВА Сергій Борзов.

З Німеччини на Вінниччину привезли пожежну машину, фото-1

Укомплектована автоцистерна на базі Iveco Magirus на 1300 л води та 50 л піноутворювача. Ще один пожежний автомобіль на базі Dennis із Великобританії невдовзі поїде у Чечельник – у пожежну частину. Лише торік автопарк вінницьких рятувальників оновлено на 20%. Тільки водолазного обладнання купили на 6 млн грн.

З Німеччини на Вінниччину привезли пожежну машину, фото-2

«Німецьку пожежну машину сьогодні передали вінницьким рятувальникам. Мав можливість проїхатись за кермом.

Сьогодні ж продемонстрували нову техніку і спецзасоби, які закупила держава та передали партнери України. Є й найсучасніші засоби захисту для наших саперів, яких тепер не 11, а 55 – була група, а тепер частина. Вінницькі піротехніки працюють по всій Україні, наразі – у Херсоні.

Завдяки міжнародним донорам отримано 9 електрогенераторів від волонтерської пожежної організації “Amicale Pompjeeen Ettelbreck”», – повідомив начальник вінницької ОВА.

З Німеччини на Вінниччину привезли пожежну машину, фото-3

Він також подякував за допомогу області пожежній частині (Feuerwehr) міста Вупперталь та гуманітарній організації Mensch zu Mensch e.V.. Особисто подяка Петрові Кляйну, компанії Thomas Sluis Int. Speditions GmbH & Co. KG за технічне забезпечення транспортного засобу та Вадиму Кісільову за доставку пожежного автомобіля.

Джерело: https://news.vn.ua/



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW