Марина Бех-Романчук відкрила сезон третім місцем на турнірі World Athletics Indoor Tour Gold



Провідна легкоатлетка Хмельниччини Марина Бех-Романчук – лідерка збірної України одразу в двох дисциплінах та одна з лідерок світових стрибків у довжину і потрійного стрибка з початку січня перебуває з тренером Вадимом Крушинським в німецькому місті Магдебург, де планують проводити всю зимову підготовку.

Тут є усі необхідні умови для тренувань. Їм допомагає спортивний клуб “Магдебург” і забезпечує усім необхідним: відновленням та усім іншим.

Марина з тренером намагаються підтягнути максимально аспекти, які необхідні будуть на літо. Відтак, розглядався і варіанти пропустити зимовий сезон на користь підготовки, але все ж вирішили пройти його в “полегшеному режимі”, взявши участь в двох стартах , які проходитимуть в тренувальному режимі.

18-го січня провели своє перше тренування у потрійному стрибку. Це були стрибки з коротких розбігів.

27 січня Марина стартувала на турнір серії World Athletics Indoor Tour Gold у німецькому Карлсруе, де вперше стрибала з повного розбігу.

Для більшості суперниць українки це теж був перший старт сезону, а якщо порівнювати за особистими рекордами у кар’єрі, то саме показник Марини (стрибок на 14,74 м у приміщенні) – був найкращим серед учасниць.

Перша спроба Бех-Романчук у новому сезоні стала заступом, у другій вона стрибнула на 13,90 м. Водночас на той момент одразу четверо атлеток стрибнули за 14 метрів, Марина йшла п’ятою.

У наступних двох спробах хмельничанка стрибала за 14 метрів (14,19 м та 14,31 м), а після п’ятого стрибка піднялася на третє місце – 14,41 м. В останній спробі Марина стрибнула на 14,38 м. Тож її найкращим результатом на змаганнях залишився стрибок на 14,41 м – це третє місце.

Марина Бех-Романчук відкрила сезон третім місцем на турнірі World Athletics Indoor Tour Gold, фото-1

Ще до початку змагань у Карслруе цей результат був би найкращим у сезоні в світі, але в Німеччині одразу дві атлетки стрибнули далі. Переможний дубль на змаганнях оформили кубинки, при цьому Ліадагміс Повеа встановила особистий рекорд.

Ліадагміс Повеа (Куба) – 14,64 м Леяніс Перес-Ернандес (Куба) – 14,45 м Марина Бех-Романчук (Україна) – 14,41 м

Наступний старт Марини запланований на 14 лютого в Берліні, де вона стрибатиме в довжину.

Вітаємо Марину Бех-Романчук та Вадима Крушинського з успішним початком спортивного 2023 року!



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW