На Рівненщині багатодітний татусь придбав бус для військових



Тарас Жук – багатодітний батько з Сарненського району, придбав власним коштом машину українським захисникам. Чоловік – місцевий підприємець і допомагати ЗСУ він почав з перших днів повномасштабної війни.

Як повідомили в Рівненській ОВА, Тарас допомагає і мешканцям найбільш постраждалих територій. Однак ні волонтером, ні благодійником себе не вважає. Каже, що лише виконує свій обов’язок.

«Я простий хлопець із села. Разом із дружиною виховуємо трьох малих дітей. Я не служу в ЗСУ, але разом із тим роблю, що можу.  Лише говорити про те, що ми - за Україну, - це надто мало. Потрібно діяти, - пояснює чоловік. -  У нас свій невеличкий бізнес. Працюємо на експорт. І якщо до нас звертаються і говорять про якусь потребу, то, за можливості, ми намагаємося допомогти, купити, привезти, надіслати».

Про те, що потрібен автомобіль для бригад, які зараз формуються, Тарасові Жуку сказали у військкоматі. Вказали технічні характеристики, тож чоловік взявся за це питання.

«Купили Mercedes Sprinter 2004 року. Машина – в хорошому технічному стані. Розрахована на 8 місць. Власне, саме на таку й був запит», - розповідає підприємець.

Якогось імені для авто, як це часто роблять військові, він не давав. Нехай це, за бажанням, зроблять захисники, яким ця машина служитиме.

Тим часом сім’я Тараса Жука наміри чоловіка підтримує.

«Дружина й сама допомагала у пошуку необхідного обладнання для ЗСУ. Коли на початку війни з дітьми на певний час виїхала у Польщу, то і тепловізор купувала, і бінокль, і інші прилади, - згадує чоловік. – Насправді ми всі працюємо на спільний результат – на Перемогу України. І так має бути!»



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW