Олександр Симчишин: «Міжнародне партнерство зараз важливе, як ніколи!»



«Міжнародне партнерство зараз важливе, як ніколи! Сьогодні я впевнено можу сказати, що Хмельницький обрав собі правильних, відповідальних партнерів, які допомагають нам без перебільшення з 24 лютого!

Виступив на сесії міської ради нашого міста-партнера Шяуляй (Литва), подякував за допомогу, розказав про ситуацію в країні та місті. Передали прапор, підписаний воїнами нашої легендарної "вісімки" і, звісно ж, домовилися про нову допомогу.

Також підписали Меморандум про співпрацю між Хмельницькою міською радою і Філією організації Медейр в Україні, в особі Голови Філії Меган Енн Норт.

В рамках цього Меморандуму буде надаватися гуманітарна допомога у сфері охорони здоров'я, забезпечення санітарно-гігієнічних умов, підтримка внутрішньо переміщених осіб, забезпечення проведення ремонтних робіт та надання будівельних матеріалів тощо.

Організація уже працює в нашому місті та області, багато родин, що постраждали від війни, її знають.

Medair − міжнародна некомерційна неурядова християнська організація, що спеціалізується на гуманітарній допомозі за надзвичайних ситуацій та послуг з відновлення, у тому числі: охорона здоров’я та харчування; водопостачання, санітарія та гігієна; житло та інфраструктура.

До слова, саме Medair, своїми коштами замінить вікна, скло, фурнітуру в 64 квартирах, які постраждали від терористичної атаки 31 грудня минулого року.

Мав робочу зустріч із Представництвом ЄС в Україні та організації НЕФКО, з якою співпраця плідна вже багато років, маємо низку реалізованих спільних проєктів - модернізацію системи водопостачання, утеплення закладів освіти тощо. Тепер працюємо над проєктом із забезпечення житлом внутрішньо переміщених осіб. Мова про забезпечення житлом майже 1000 українців, їхнє житло знищили російські терористи.

Це буде не модульне, а капітальне житло, що залишатиметься у власності міста і не підлягатиме приватизації.

Робимо все від нас залежне, аби отримати грант на реалізацію цих проєктів - підготували необхідну документацію, візуалізацію житла, прорахували технічні параметри. У разі початку будівництва підрядники визначатимуться за європейським тендером.

Тримаймо стрій!

Працюємо далі…», - розповів міський голова Олександр Симчишин на власній сторінці у мережі фейсбук.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW