Вперше Звягельська громада має свій бренд-бук, — ФОТО



Рішенням Звягельської міської ради №750 від 26.01.2023 року затверджено бренд-бук Звягельської міської територіальної громади, а саме:

  • офіційний логотип;
  • офіційний логотип (англомовний варіант);
  • туристичний логотип.

Бренд-бук розроблений управлінням культури і туризму міської ради спільно з дизайнером Андрієм Якимчуком з м. Києва, який долучився до його розробки на благодійній основі, оскільки сам є уродженцем Звягеля.

Логотипи бренд-буку були створені з метою формування та поширення позитивного іміджу Звягельської МТГ в Україні та за її межами, підвищення культурного, туристичного, економічного потенціалу громади.

Також міською радою було затверджено Положення про порядок використання бренд-буку Звягельської міської територіальної громади, яке поширює свою дію на виконавчі органи Звягельської міської ради, комунальні підприємства, установи, організації, фізичних та юридичних осіб всіх форм власності. У цьому Положенні визначено зміст, опис та порядок використання бренд-буку.

Відповідно, репродукція та тиражування логотипів бренд-буку можуть здійснюватися у вигляді кольорового й чорно-білого зображення та виконуватися у довільній техніці виконання й з різноманітних матеріалів.

Зображення логотипів бренд-буку може бути використане Звягельською міською радою, виконавчими органами Звягельської міської ради, підприємствами, установами, організаціями всіх форм власності.

Бренд-бук планується використовувати:

  • як елемент святкового оформлення під час урочистих церемоній та свят (фестивалів, конкурсів, виставок, культурно-масових і туристичних заходів, спортивних змагань тощо);
  • для оформлення сторінки офіційного веб-сайту Звягельської міської ради, сторінки у мережі Facebook, Instagram тощо;
  • на офіційних документах, оголошеннях, банерах та іншій представницькій продукції;
  • при виготовленні різного виду друкованої та рекламно-сувенірної продукції: почесних грамот, листів подяки, поздоровних листівок, конвертів, запрошень, бланків, проспектів та інших видів друкованої продукції, сувенірів.

Відтепер логотипи громади зможуть використовувати всі бажаючі, аби зробити сувенірну продукцію, вироби місцевих підприємців впізнаваними.

Наразі триває робота над розробкою різноманітних варіантів сувенірної продукції, туристичних буклетів, планується створити сувенірну крамницю Звягеля.

Крім цього є певні обмеження використання бренд-буку.

Зокрема заборонено:

  • змінювати геометрію, пропорції логотипів бренд-буку та шрифтової частини, розтягувати логотипи вздовж будь-якої осі;
  • спотворювати чи змінювати нарис фірмового шрифту;
  • використовувати додаткові ефекти (тіні, обведення, тощо);
  • використовувати поєднання логотипів бренд-буку та фону з низькою контрастністю, повне чи часткове забарвлення логотипів у кольори, що не вказані у фірмовій палітрі;
  • вносити зміни у розташування елементів, колірне та шрифтове зображення логотипів, вносити чужі елементи та невідповідність зображення в цілому.

Також зазначено, що логотипи бренд-буку є офіційними символами Звягельської міської територіальної громади, а авторські права стосовно них Звягельській міській раді.

Джерело: Звягельська міська рада



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW