Жителя Одещини затримали за організацію переправлення призовника через кордон, - ФОТО



Поліцейські висунули жителю Одещини обвинувачення в організації незаконного переправлення призовника через державний кордон України.

Про це розповіли у пресслужбі ГУНП. 

50-річний уродженець прикордонного села Великоплоске Роздільнянського району, який добре орієнтувався на прикордонній місцевості, був виявлений і затриманий, коли допомагав жителю Кривого Рогу дістатися сусідньої країни, оминаючи пункт пропуску Державної прикордонної служби.

Жителя Одещини затримали за організацію переправлення призовника через кордон, - ФОТО , фото-1

Під час слідства поліцейські встановили, що жителю Одещини допомогла з пошуком "клієнта" особа, з якою він налагодив зв’язок у мережі Інтернет. Матеріали щодо неї слідчі виділили в окреме провадження.

Так, за допомогою спільника до фігуранта звернувся 21-річний житель Кривого Рогу, якому треба було "тихо" покинути країну. Організатор трансферу і "втікач" домовились про зустріч в Одесі, звідки направились у село Великоплоске. Звідти молодика скоординували, як пішки пройти до Молдови, оминаючи офіційний пункт пропуску.

Зібравши в ході досудового розслідування достатньо доказів, слідчі поліції висунули правопорушнику обвинувачення в організації незаконного переправлення осіб через державний кордон України за попередньою змовою групою осіб. Цей злочин передбачений частиною 2 статті 332 Кримінального кодексу України.

Наразі обвинувальний акт поліцейські скерували до суду. Правопорушнику, згідно з чинним законодавством, може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до семи років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW