На Ужгородщині судитимуть чоловіка, який намагався вбити співмешканку, підпаливши її



Великоберезнянський відділ Ужгородської окружної прокуратури скерував до суду обвинувальний акт щодо мешканця с. Вишка за фактом замаху на вбивство своєї співмешканки (ч. 3 ст. 15 ч. 1 ст. 115 КК України).

Подія трапилася у жовтні минулого року. На щастя, закарпатцеві не вдалося довести свій задум до кінця. У ході розслідування злочину було встановлено, що між чоловіком і його співмешканкою виникла сварка під час спільного розпивання алкогольних напоїв. Обвинувачений кілька разів вдарив потерпілу, а коли та впала – облив легкозаймистою речовиною і підпалив. Жінка отримала опіки голови та дихальних шляхів, які за висновком експерта є тяжкими тілесними ушкодженнями.

Після скоєного особу затримали та взяли під варту без права на заставу, де чоловік перебуває і зараз. За вказаний злочин йому може загрожувати ув’язнення на строк від 7 до 15 років.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Закарпатської обласної прокуратури

Підписуйтеся на наш Телеграм-канал та отримуйте новини ще оперативніше!



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW