З лікарняної палати - під вінець: у Тернополі поранений захисник одружився з коханою просто в лікарні



Справжнє кохання не зупинить навіть війна. Це довели молодята Наталя та Микола, які поєднали свої серця у лікарні в Тернополі. Чоловік - військовослужбовець Збройних Сил України, перебуває на лікуванні через поранення, яке отримав під час виконання бойового завдання на бахмутському напрямку. Кохана захисника Наталя приїхала провідати його, не підозрюючи, що прямо у лікарняних стінах стане дружиною.

Зворушливу історію кохання розповіли на Facebook-сторінці Тернопільської обласної клінічної лікарні.

"Ідея зареєструвати свій шлюб у бійця виникла напередодні. Її озвучив у відділенні, де лікується, і всі включилися в організацію церемонії та підготовку до шлюбу. Коровай, рушники, фотограф, навіть плаття для нареченої – все знайшли в один момент, аби тільки враження від одруження були незабутніми. Через травму ноги Микола змушений ходити із милицею, але під час свого першого весільного танцю він покладався на свою кохану Наталю", - йдеться у дописі.

Наречена Наталя розповіла, що чоловік освідчився їх ще до початку повномасштабної війни.

"Ми познайомилися в інтернеті, зустрічалися майже рік, а на мій день народження Микола мені освідчився. Але, на жаль, війна… З вересня він перебуває у Збройних Силах України і тільки тепер ми побачилися", – ділиться своєю історією Наталя.

"Про ідею одруження в лікарні говорить з усмішкою: "Щось нове, принаймні, запам’ятається назавжди!". Микола зізнається, що одружитися хотів уже давно, але через службу не було можливості. А тепер, нехай і в таких умовах, але вже не хотів втрачати час. «Я сказав Наталі бери паспорт, але не сказав, що буде весільна церемонія. Вона про все вже дізналася вранці, коли прийшла до мене в палату», – розповідає наречений і ділиться найсокровеннішим: "Мрію про донечку і щоб була наша перемога та мирне небо в Україні!", - йжеться у дописі



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW