Перевзувся в польоті. Як вихователь українського танцювального колективу перетворився на зрадника



Показово-демонстративний українець, член Українського реєстрового козацтва,   Олександр Білокінь раптом перетворився на зрадника, який пропагує руський мир у Маріуполі і навчає дітей (що найстрашніше) любити росію.

Історію цього колаборанта розповів сайт-вимірювач маріупольських зрадників "Зрадомір".

На початку 1990-х рр. Олександр Білокінь організував аматорський дитячий ансамбль, а потім став худруком та головним балетмейстером народного ансамблю народного танцю «Первоцвіт» Будинку дитячої творчості Кальміуського  району Маріуполя, Відмінник освіти України.

Перевзувся в польоті.  Як вихователь українського танцювального колективу перетворився на зрадника, фото-1

2000 року на загальних зборах вихованців та їхніх батьків провів рішення про вступ ансамблю до складу Південного окремого Приазовського полку Українського реєстрового козацтва. У 2006 році заснував регіональний фестиваль «З Різдвом, Україна» у ДК імені К.Маркса. У 2011 році отаман Кальміуського полку УРК, полковник, потім генерал-майор. 2015 року продовжував отаманити, але вже генерал-лейтенантом.

Після окупації міста рашистами очолив осередок севастопольського козацтва в Маріуполі та працює на окупантів на посаді "педагог додаткової освіти МБУДО "Центр дитячої та юнацької творчості міста Маріуполя".

Перевзувся в польоті.  Як вихователь українського танцювального колективу перетворився на зрадника, фото-2

Також залишився керівником народного ансамблю танцю "Первоцвіт", бере участь особисто та допомагає в організації "культурних заходів" окупантам, зокрема через виступи свого ансамблю.

ЧИТАЙТЕ нас в Телеграм-каналі Маріуполь 0629

НАДСИЛАЙТЕ свої повідомлення в Телеграм-бот 0629

ОБГОВОРЮЙТЕ новини в нашій групі Фейсбук - Маріуполь Місто-герой

ДИВІТЬСЯ нас на YouTube



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW