Ніколи не кладіть банківські карточки поруч з WI-FI роутером: що ще може зіпсуватись



Зараз мало хто може уявити своє життя без інтернету, Wi-Fi і роутера вдома. Проте часто люди навіть не здогадуються, що цей пристрій може нашкодити деяким предметам, якщо їх покласти поруч. Справа в тому, що пристрої бездротової мережі здатні розмагніти все, що опиняться біля них.

Що не можна класти біля роутера?

Банківські карти. Карти на яких є магнітні смуги можуть стати непридатними для експлуатації й вам доведеться міняти їх у банку. Якщо ж на карті є тільки чіп, то її можна залишати поруч з маршрутизатором: з нею нічого не станеться.

Брелок автосигналізації. Роутер може доволі швидко розмагнітити його й тоді вам буде доволі складно зняти вашу машину з сигналізації, або ж навпаки ввімкнути її.

Ключі-магніти для домофону. Вони і так мають схильність розмагнічуватись, а пристрій для роздачі Wi-Fi тільки прискорить цей процес.

Bluetooth-гарнітура та бездротові навушники. Якщо ви не хочете кожен тиждень купувати собі нову техніку, не варто класти навушники й гарнітуру біля роутера. На якомусь етапі ви помітите, що вони стали швидше розряджатися, а потім і взагалі перестануть працювати, а ви й не зрозумієте чому.

Планшет і мобільний телефон. Якщо покласти їх на роутер, це теж значно прискорить розряджання пристроїв. А якщо робити це систематично вони можуть просто раптово вийти з ладу.

Тому, аби подовжити термін служби цих предметів, варто уникати їхнього сусідства з маршрутизатором. А в ідеалі, поставити його або повісити туди, де ви не зможете часто зачіпати роутер, а він не буде контактувати з іншими речами.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW