НА ФРОНТІ ЗАГИНУЛО ШЕСТЕРО ЗАХИСНИКІВ З ВІННИЧЧИНИ



Усі військові загинули на сході України

Вічна пам'ять та слава Героям!

Нажаль, війна продовжує приносити жахливі новини мешканцям громад Вінниччини. Ще шість родин отримали трагічні звістки про загибель брата, батька або сина. I-VIN.INFO розповідає про загиблих Героїв, які віддали своє життя за нашу свободу.

Знову втратила свого Героя Вапнярська громада, там повідомили про те, що під час бойового завдання під селищем Опитне на Донеччині загинув Євген Юрійовий Яблонський, 1993 року народження.

Євген був гранатометником першого механізованого відділення першого механізованого взводу восьмої механізованої роти третього механізованого батальйону.

НА ФРОНТІ ЗАГИНУЛО ШЕСТЕРО ЗАХИСНИКІВ З ВІННИЧЧИНИ, фото-1

«В скорботі схиляємо голови перед жертовністю та мужністю загиблого воїна Євгена... Всі жителі Вапнярської громади, селищний голова Вапнярської ТГ Олександр Горенюк, очільники старостинських округів, Вапнярська селищна рада, депутатський корпус та виконавчий комітет висловлюють щирі співчуття рідним та близьким Героя, всім, хто знав та поважав земляка-вапнярчанина», - повідомляють на фейсбук-сторінці громади.

Теплицька громада зазнала непоправної втрати, на сторінці громади повідомили, що у важких боях з російськими окупантами загинув ще один Герой, молодший сержант, санітарний інструктор медичного пункту військової частини А7015 – Сіреджук Віталій Петрович, 1970 року народження.

НА ФРОНТІ ЗАГИНУЛО ШЕСТЕРО ЗАХИСНИКІВ З ВІННИЧЧИНИ, фото-2

Військовий з першого дня повномасштабної війни захищає Україну, але 14 січня у бою під Бахмутов він зустрів свою загибель.

«Щирі співчуття рідним та близьким Віталія Петровича. Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати. Разом з Вами схиляємо голови у глибокій скорботі. Війна забирає найкращих… Вона триває… Маємо бути сильні», - пишуть на фейсбук-сторінці Теплицької громади.

Калинівська громада знову у скорботі. Під час важких боїв за рідну землю 13 січня загинув відважний український захисник Андрій Чабан, повідомляють на сайті Калинівської міської ради.

НА ФРОНТІ ЗАГИНУЛО ШЕСТЕРО ЗАХИСНИКІВ З ВІННИЧЧИНИ, фото-3

Андрій з 2014 року брав активну участь у АТО. З початком повномасштабного вторгнення виконував бойові завдання на сході країни у складі військової частини 3028 НГУ. Загинув він під час артилерійського обстрілу у бою під Бахмутом на Донеччині.

У Героя залишилися батьки, брат, дружина та син.

Захищаючи Україну, віддав своє життя за Батьківщину житель села Михайлівка, Вороновицької громади Віктор Матвейчук. Військовому було усього 22 роки, повідомляють на сайті громади.

Життя солдата обірвалося 13 січня у Донецькій області, Герой поліг у важкому бою під артилерійським вогнем.

НА ФРОНТІ ЗАГИНУЛО ШЕСТЕРО ЗАХИСНИКІВ З ВІННИЧЧИНИ, фото-4

«Люблячий син, брат, чесний і справедливий, справжній друг, який завжди поспішав на допомогу, ніколи не боявся труднощів»,- говорять про загиблого Героя рідні та друзі.

Тульчинська громада втратила ще одного захисника, 28 - річного Собка Святослава Дмитровича з села Сільниця, який захищав усіх нас від російських окупантів, пишуть на фейсбук-сторінці Тульчинської громади.

Святослав проходив брав участь у АТО а з початку повномасштабного вторгнення був мобілізований до лав ЗСУ.

НА ФРОНТІ ЗАГИНУЛО ШЕСТЕРО ЗАХИСНИКІВ З ВІННИЧЧИНИ, фото-5

Позавчора, 15 січня поблизу населеного пункту Костянтинівка, Бахмутського району, Донецької області обірвалося його життя.

Вдома у захисника залишились дружина, батьки та сестра.

І ще одну болючу звістку на початку 2023 року отримала Северинівська громада. На сайті громади повідомили про загибель жителя села Маньківці Водзяновського Романа Анатолійовича, 1989 року народження.

НА ФРОНТІ ЗАГИНУЛО ШЕСТЕРО ЗАХИСНИКІВ З ВІННИЧЧИНИ, фото-6

«Немає більше люблячого сина, коханого чоловіка, чуйного батька 2 діток, надійного брата.... Немає більше товариського односельця... Немає більше вірного сина України... Ми дякуємо Герою за те, що ціною власного життя він відстояв нашу свободу.... Романе, нехай упокоїться твоя душа високо в небі. Низький уклін Герою та його рідним...», - пишуть на сайті громади.

Джерело: https://i-vin.info/



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW