Ситуація з електроенергією в Україні досі складна: які графіки відключень світла діють в Дніпрі та області



Ситуація в енергосистемі України залишається складною. Під час останньої атаки окупантів на енергосистему були суттєво пошкоджені об’єкти генерації. Через це «Укренерго» зменшило ліміти споживання, внаслідок чого у Києві, Київській, Одеській, Дніпропетровській та Донецькій областях все ще тривають екстрені відключення. У ДТЕК радять набратися терпіння, ситуація з електроенергією досі складна. 

Про це повідомляє редакція 056. 

17 січня в Дніпрі та області тривають екстрені вимкнення електроенергії, про це повідомили в ДТЕК. Графіки планових знеструмлень наразі не діють.

В компанії просять всіх клієнтів максимально знизити споживання електроенергії. Бізнес-клієнтів просять свідомо ставитися до вимог скорочення споживання електроенергії та обмежити використання зовнішнього освітлення фасадів офісів, ресторанів, торгових центрів.

Додамо, що гендиректор Yasno Сергій Коваленко у Facebook написав, що ситуація продовжує бути складною та обмеження зараз – це єдина можливість не зробити все ще гірше, – написав.

«Тобто коли кажемо, що ситуація вкрай нестандартна, так і є. Енергосистема по всій Україні єдина. Це означає, що якщо, припустімо, не працює декілька блоків електростанції на заході країни, то обмеження стосуватимуться однаково і Львівщини, і Одещини, і Черкащини», – зазначив він.

Станом на 16 січня продовжувалося відновлення електропостачання на Донеччині та Дніпропетровщині. 

За минулий тиждень фахівці ДТЕК  повернули світло 41 тисячі родин, що залишились без електроенергії через обстріли у Донецькій та Дніпропетровській областях.

Світло повернули у 92 населених пункти, які були знеструмлені через ворожі атаки.

Енергетики докладають максимум зусиль для покращення ситуації. 



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW