"Це зіграло проти мене": відома блогерка з Тернопільщина відповіла на закиди підписників і пояснила, яка тема тепер для неї – табу



Перша українськомовна блогерка, якій вдалося зібрати мільйонну аудиторію в Instagram, Саша Бо відповіла на хейт у мережі. Нагадаємо, дівчина родом з Гусятинщини, що на Тернопільщині.

Новий пост вона присвятила контентмейкінгу і пояснила, чому робить свої сторіс надто "ідеальними" та естетичними, пише Таблоїд.

"Коли я натрапляю на коментарі від хейтерів, то найчастіше бачу: "Вона мене бісить. Надто вилизано все. Просто ідеальна картинка". А мені як медом по грудях. Це саме те, до чого я йду! І дякую, що ви це помічаєте.

Ідеальна картинка в Інстаграмі не означає ідеальну картинку в житті. Я також можу ходити по хаті в піжамі з неакуратним пучком. Я також можу їсти неінстаграмні сніданки. В мене також буває гора посуду, який потрібно вимити, чи білизни, яку треба закинути прати по третьому колу, бо світло завжди вимикають саме під час цього процесу", - пояснила Саша.

 

 

"В мене двоє дітей, які розносять іграшки у кожен куток квартири. В мене двоє собак, які в свій час погризли всі кутики дивану та плінтус, але це дрібниці, яких не видно у сторіс. Але! Я люблю естетику, все красиве та акуратне. Я прагну цього. Мені подобається те, що я роблю. І як би це самозакохано не звучало, я люблю переглядати свої сторіс", - зізналася блогерка.

Саша пояснила що блогери бувають різними: хтось щодня хайпує на конфліктах та плаче задля рейтингів, хтось виходить в сторіс раз на тиждень, інтригуючи шикарними фото без підпису, хтось просто озвучує кожен свій крок, а хтось - як вона

 

 

"Однак кожен залишає щось за кадром. Я вирішила залишити за кадром Інстаграму особисте життя (рідко можу закинути фото з Платоном, не розповідаючи про наш побут, фінансові справи тощо) і все, що вважаю недоречним. Колись я була набагато відвертішою, але це зіграло проти мене. Я подорослішала, і, змінивши формат, намагаюся зберігати субординацію і повагу. Щоб мене не вчили жити і не розповідали, як правильно, а як ні", - підсумувала вона.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW