Що зірки пророкують всім знакам Зодіаку в новому тижні



Уже цього тижня з ретроградної фази руху вийдуть дві планети – Марс та Меркурій, а отже будь-які заплановані справи почнуть набирати обертів та давати плоди після 19 січня.

ОВЕН

Успіх представників цього знаку залежатиме цього тижня від їх дипломатичності.  Близькі люди можуть звертатися до Овнівв за порадою і їм варто постаратись виявити передбачливість, оскільки є шанс повторити вже зроблені помилки.

ТЕЛЕЦЬ

Все намічене у представників цього знаку виходитиме з першого разу. Успіх не пройде повз професійну діяльність і не залишить вас. Обережніше з авантюрними ідеями та пропозиціями.

БЛИЗНЮКИ

Щоб реалізувати все намічене, вам необхідно виявити повагу до правил та обмежень. Поступово зростає авторитет і заробіток.

РАК

Ви скинули тягар проблем і готові до вирішення нових завдань. Якщо ви будете діяти наполегливо та рішуче, то неодмінно досягнете запланованого.

ЛЕВ

Намагайтеся за жодних обставин не втрачати голови. Всі ідеї та відкриття краще записати, інакше потім ви можете упустити важливі, але, здавалося б, незначні деталі.

ДІВА

Ваші починання отримають схвалення. Не бійтеся перешкод, які виникатимуть на шляху, вони цілком переборні. Усі справи матимуть успішне завершення.

ТЕРЕЗИ

Можуть виникнути труднощі під час реалізації задуманих планів. Будьте обережнішими, оскільки можливий обман і спокуси. Можете розраховувати на підтримку та допомогу друзів.

СКОРПІОН

Може скластися сприятлива ситуація для здійснення бізнес-планів. Будьте уважнішими, щоб не проґавити цікаві ідеї та надійних ділових партнерів.

СТРІЛЕЦЬ

Тиждень потребує обережності у думках та діях. Якщо ви не хочете, щоб ваші таємниці були виставлені на загальний огляд, тримайте язик за зубами.

КОЗОРІГ

У вас є реальний шанс стати справжнім господарем ст

ановища. Стосунки з близькими можуть виявитися не такими безхмарними, але до вихідних хмари розсіються, і ви чудово проведете час у сімейному колі.

ВОДОЛІЙ

Саме час з'ясувати суть проблем, що накопичилися у вас. Вам варто подумати про перспективи і, визначившись, спокійно починати діяти.

РИБИ

Ваше рішення на початку тижня опосередковано вплине на багато подій, що відбуваються з вами. Не говоріть зайвого і не відволікайтеся на дрібниці – тоді ви досягнете бажаного.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW