27 - річна дівчина не могла покликати на допомогу, бо глуха, її - врятували: пошуки її однорічного сина та чоловіка досі тривають



У Дніпрі тривають рятувальників роботи з пошуку людей, які опинилися під завалами свого будинку після теракту, 14 січня. В той день під масового ракетного обстрілу росією по території України, ракета окупантів влучила в 10 поверховий будинок у Дніпрі. 

Вчора, 15 січня з-під завалів багатоповерхівки,  дістали 27-річну жінку. З'ясувалося, що це Катерина Зеленська. Вона не могла кликати на допомогу, бо глуха.

Про це повідомила сестра постраждалої Аліна у себе в Instagram.

Жінка перебувала вдома із чоловіком та однорічним сином, коли пролунав вибух. Станом на вечір 15 січня рятувальники ще не знайшли їх під завалами.

"Це Катя - моя сестра! Її знайшли лише сьогодні зранку і слава Богу живою. Вона з родиною жила в тому клятому будинку на Перемозі! Вона не могла кликати на поміч, бо з дитинства глуха! Шукають ще її однорічну дитину і чоловіка! Дай Бог знайдуть живими і неушкодженими. Молимося", – написала сестра Катерини.

Постраждалу госпіталізували до лікарні з сильним переохолодженням. Температура тіла жінки становила 31 градус. Вона перебуває в реанімації.

27 - річна дівчина не могла покликати на допомогу, бо глуха, її - врятували: пошуки її однорічного сина та чоловіка досі тривають , фото-1

AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW