Окупанти завдали ракетного удару по Запоріжжю: є поранені, серед них діти



Російські війська завдали ракетного удару по Запоріжжю. Снаряд упав поряд із житловим будинком, внаслідок чого п'ятеро людей отримали поранення.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на повідомлення заступника керівника Офісу президента Кирила Тимошенко.

Окупанти завдали ракетного удару по Запоріжжю: є поранені, серед них діти, фото-1

"Ракета потрапила поряд з п'ятиповерховим будинком. Від уламків скла постраждали 5 осіб, у тому числі 2 дитини - 9 та 15 років. Дітей госпіталізовано", - повідомив він.

Подоляк зазначив, що у будинку внаслідок удару вибиті вікна, опорні конструкції не постраждали.

Крім того, росіяни обстріляли підприємство у Запорізькій області. На місці "прильоту" виникла пожежа. Інформації щодо постраждалих немає.

Оновлено 10:10.

Як уточнив голова Запорізької ОВ Олександр Старух, окупанти вдарили по обласному центру ракетою С-300. Снаряд потрапив у житлову забудову у центрі міста. Від вибухової хвилі постраждав п'ятиповерховий будинок.

Також ворожа ракета С-300 впала на територію одного із підприємств легкої промисловості у Кушугумській громаді. Внаслідок "прильоту" спалахнула пожежа в ангарі, де зберігалася продукція.

Фото: наслідки обстрілу підприємства у Запорізькій області (t.me/starukhofficial)Фото: наслідки обстрілу підприємства у Запорізькій області (t.me/starukhofficial)

*  *  *

Приєднуйтесь у Viber та Telegram до спільноти "Чернігівський Фонтан", де тільки найактульніші новини та історії нашого міста.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW