Обличчя були залиті кров'ю: в одній з лікарень Дніпра розповіли про постраждалих від ракетного удару по багатоквартирному будинку



14 січня росія здійснила найзухвалішу терористичну атаку по Дніпру від початку повномасштабного вторгнення. Ворожа ракета знищила вщент з першого по дев’ятий поверх багатоповерхівки на ж/м Перемога. Пошуково-рятувальна операція досі триває і з під завалів дістають людей. Гендиректор однієї з лікарень Дніпра Сергій Риженко в Facebook написав, що стогін невинних розриває душу. 

Про це повідомляє редакція 056. 

Сергій Риженко зазначає, що у всіх, що надійшли після вибуху багатоповерхівки в Дніпрі, обличчя були залиті кров'ю.

Одяг разом із плоттю вирваний зі шматками по всьому тілу. Всі доставлені до лікарні присипані будівельним пилом. Дізнатися та визначити вік майже неможливо.

У голову, груди, живіт, кінцівки позалітали металеві уламки, бетон та каміння.

Навколо постраждалих стояв нелюдський крик близьких. Стогін поранених і рев тих, хто впізнав своїх рідних.

Лікарі закладу, які були вихідні, за лічені хвилини були у приймальному відділенні та рятували поранених, їхній досвід був просто безцінний.

Сергій Риженко дуже вдячний своїм колегам: Сергію Косульникову, Vitaliy Peleh, Тамарі Шевченко, Олег Топка, Тарас Гаценко, Maxim Makarenkov, Валерий Томилин, Вячеслав Гришин, Владимир Дубина, Анатолий Галущак, Александр Машин, всім лікарям, медсестрам та волонтерам, які були разом з нами.

Також він розповів про восьмирічну Злату, якій пощастило, вона була поруч із вибухом. Відламками посікло її обличчя, залишивши тяжку пам'ять про війну у рідному Дніпрі біля свого будинку.

Обличчя були залиті кров'ю: в одній з лікарень Дніпра розповіли про постраждалих від ракетного удару по багатоквартирному будинку , фото-1

Всі надавали їй допомогу з любов'ю, як своїй дитині, розуміючи душевну травму.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW