На Кам’янеччині жінка отруїлася чадним газом



13 січня, надзвичайникам Хмельниччини надійшло повідомлення, що в с. Летава, Кам’янець-Подільського району жінка 1961 року народження отруїлася чадним газом.

Як виявилося, напередодні вона чистила твердопаливний котел, після чого їй стало зле. Тож, вранці жінка самотужки поїхала до Чемеровецької багатопрофільної лікарні, де її одразу госпіталізували. Наразі стан здоров'я задовільний, - написали у Головному управлінні ДСНС у Хмельницькій області.

Нагадаємо, що людина зовсім не відчуває чадний газ, але навіть у невеликій концентрації він впливає на організм та може призвести до смерті. Чадний газ не має запаху, смаку та кольору і утворюється в процесі горіння. Симптоми отруєння – головний біль, нудота, прискорене дихання, слабкість, відчуття втоми і запаморочення.

Щоб не стати жертвою цього тихого вбивці, перевірте пічки, чи не мають вони тріщин, не розташовуйте генератори на балконі, біля вікон та дверей.

Якщо комусь поруч погано та є підозра на отруєння чадним газом, то негайно забезпечте доступ до свіжого повітря, надайте першу домедичну допомогу та викликайте 103. Підкладіть під голову подушку, розстебніть комір і пояс. Вимкніть всі прилади, які можуть генерувати чадний газ, відкрийте вікна у приміщенні та викликайте аварійну газову службу за номером 104.

Читайте також:"Кримінального авторитета з Кам'янеччини піймали на крадіжці автомобільних фар".



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW