Шахраї продовжують обдурювати довірливих хмельничан



За минулу добу троє жителів Хмельницького потрапили «на вудку» онлайн аферистів. Двоє потерпілих були ошукані під час онлайн шопінгу, ще одна хмельничанка стала жертвою «псевдобанкіра».

Так, 31-річна місцева жителька намагалася придбати куртку, оголошення про продаж якої було розміщено в одній із соцмереж. Перерахувавши 1400 гривень, бажаного товару жінка так і не отримала. Аналогічний випадок стався з ще однією жителькою обласного центру, яка перерахувала 1500 гривень за кросівки, але також натрапила на шахраїв.

А 45-річна хмельничанка втратила майже 55 000 гривень, коли до неї зателефонував «псевдобанкір». Невідомий представився працівником служби безпеки банку і повідомив, що у зв’язку з несанкціонованою спробою зняття коштів з рахунку, банківська картка була заблокована. Під приводом зміни пін-коду для розблокування картки зловмисник випитав особисті дані, після чого з рахунку потерпілої були списані усі кошти.

Шахраї продовжують обдурювати довірливих хмельничан, фото-1

За усіма вказаними фактами поліцейські проводять перевірку і вкотре закликають громадян бути обережними. Не довіряйте незнайомцям: під час онлайн покупок надавайте перевагу післяплаті і в жодному разі не повідомляйте стороннім особам особисті дані.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW