На Одещині затримали « Наркоаграрія» з чотирма судимостями



Поліцейські скерували до суду обвинувальний акт щодо жителя Ізмаїльського району, який незаконно вирощував коноплі та виготовляв канабіс.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП.

Викрили 44-річного чоловіка кілька місяців тому. Під час проведення санкціонованого обшуку за його місцем мешкання правоохоронці виявили на городі насадження наркомісткого зілля, а в господарському приміщенні – готовий до вживання наркотичний засіб.

«Наркоаграрій» не заперечував своєї провини, а пояснив, що у нього на присадибній ділянці начебто зійшов самосів конопель, він почав його обробляти, зібрав частину вражаю, який переробив у канабіс для власного споживання.

Загалом поліцейські вилучили з обійстя правопорушника 14 кущів конопель та майже 100 грамів канабісу. Дізнавачі скерували все зілля на експертне дослідження, яке підтвердило його наркотичний вміст.

На підставі зібраних доказів дізнавачі поліції під процесуальним керівництвом Ізмаїльської окружної прокуратури висунули чоловіку обвинувачення в незаконному вирощуванні конопель у кількості від десяти до п’ятдесяти рослин, а також придбанні, виготовленні та зберіганні наркотичного засобу без мети збуту. Ці правопорушення передбачені частиною 1 статті 310 та частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу України. Обвинувальний акт правоохоронці вже скерували до суду», - прокоментувала старша дізнавачка Ізмаїльського районного відділу поліції Діана Кузьмінчук.

До кримінальної відповідальності чоловіка притягуватимуть не вперше: він має чотири судимості – дві за наркозлочини і дві за майнові злочини.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW