В Одесі дівчина підсипала токсичний препарат новому знайомому, аби він заснув, але той помер



В Одесі поліцейські викрили 24-річну жінку у розбійному нападі і вбивстві. Потерпілим від протиправних діянь став 35-річний місцевий житель. Його без ознак життя восени минулого року в Старосінному сквері виявили перехожі.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП.

В ході слідства правоохоронці встановили, що смерть одесита настала внаслідок токсичної дії медичного препарату, а останньою, з ким він міг спілкуватися перед смертю, могла бути 24-річна жителька Одеського району. Поліцейські розшукали громадянку в Одесі. Під час обшуку за місцем її тимчасового мешкання правоохоронці вилучили золотий перстень, ланцюжок і сумку потерпілого, а також лікарський засіб аналогічний тому, внаслідок потрапляння якого в його організм настала смерть. Правопорушниця зізналася, що того вечора познайомилася з містянином та запропонувала випити, бо спокусилась на його майно, а пігулки під час частування підсипала лише для того, щоб він заснув, не маючи наміру позбавляти його життя.

В Одесі дівчина підсипала токсичний препарат новому знайомому, аби він заснув, але той помер, фото-1

«На підставі зібраних доказів слідчі під процесуальним керівництвом Приморської окружної прокуратури міста Одеси повідомили фігурантці про підозру в правопорушеннях, передбачених ч. 4 ст. 187 та ч. 1 ст. 119 Кримінального кодексу України. Йдеться про розбійний напад, вчинений в умовах воєнного стану та поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень потерпілому, а також його вбивство через необережність. Визнавши зібрані в ході досудового розслідування докази достатніми, поліцейські склали обвинувальний акт і скерували його до суду», - повідомив слідчий слідчого відділення відділу поліції № 2 Одеського районного управління поліції № 1 Олександр Урсул.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW