В Мелітопольському районі окупанти проводять фільтраційні заходи, - Генштаб ЗСУ



В окремих населених пунктах Мелітопольського району російські окупанти проводять фільтраційні заходи та приділяють особливу увагу перевірці телефонів.

Про це повідомили в Генштабі ЗСУ.

Під час перевірки телефонів окупанти шукають підтвердження співробітництва місцевого населення з Силами оборони України.

- Логіка рашистів є непередбачуваною. В кожному цивільному вони бачать диверсанта, адже всі люди в окупації чекають на повернення України. Тож звертаюсь до жителів з проханням бути уважними і почистити телефони, - закликав в Телеграмі мер Мелітополя Іван Федоров.

Щодо ситуації на фронті: на Запорізькому напрямку протягом минулої доби ворог здійснив обстріли з танків, мінометів, ствольної та реактивної артилерії по районах населених пунктів Времівка і Вільне Поле на Донеччині та Гуляйполе, Залізничне, Гуляйпільське, Червоне, Чарівне, Білогір’я, Мала Токмачка, Оріхів і Кам’янське Запорізької області. Окрім цього, противник завдав ракетного удару по Запоріжжю.

Як раніше писав 061, у Запоріжжі оголосили підозру членам злочинної групи, яка збирала хабарі за перетин лінії зіткнення.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW