На Чернігівщині встановили перший модульний металевий міст із Франції



В Чернігівській області зібрали та встановили на балки перший із трьох мостів від французької гуманітарної місії, отриманих у грудні 2022 року для встановлених замість зруйнованих внаслідок бойових дій.

Як повідомляє Служба автомобільних доріг у Чернігівській області, проїзна частина вже готова до експлуатації, оскільки спеціальне покриття зносу було нанесене ще на заводі.

«Завершили встановлення перильного огородження. Зараз проводиться підготовка до влаштування перехідних монолітних плит. Далі буде змога проводити роботи з влаштування підходів до мосту. Після цього – запустимо рух транспорту та розберемо тимчасовий об'їзд, збудований навесні після деокупації області», – йдеться у повідомленні.

Загалом французька компанія «Matière» виготовила для Чернігівської області три мости завдовжки 68, 34,2 і 23 метри. Усі вони індивідуально спроєктовані для кожної локації. Улітку представники французької фірми приїздили до області для проведення замірів для подальшого проєктування та виготовлення металевих конструкцій. Нові мости забезпечать транспортне сполучення на важливих гуманітарних маршрутах Чернігівської області. Під час бойових дій у лютому - березні 2022 року на Чернігівщині було пошкоджено 26 мостів.

*  *  *

Приєднуйтесь у Viber та Telegram до спільноти "Чернігівський Фонтан", де тільки найактульніші новини та історії нашого міста.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW