Колектив Житомирського центру контролю та профілактики хвороб передав автомобіль, придбаний на потреби прикордонників



Сьогодні, 10 січня 2023 року, колектив Житомирського обласного центру контролю та профілактики хвороб передав автомобіль, придбаний на потреби прикордонників.

Упродовж декількох місяців працівники установи перераховували свій одноденний заробіток на рахунок «Фонду громади Житомира». Загалом колектив перерахував понад 375 тисяч гривень.

Частину цієї суми (279 тисяч 314 гривень) витратили на автомобіль Nissan Navara для прикордонників. Автівка слугуватиме їм саме в Житомирської області, на півночі регіону.

Самі ж охоронці кордону невимовно вдячні небайдужим землякам з Житомирщини, оскільки придбане авто слугуватиме на користь і, що важливо, допоможе наблизити таку омріяну нашу спільну перемогу!

«Сьогодні Фонду громади Житомира виповнюється 11 років. Символічно, що саме на свій день народження ми вручаємо подарунок нашим прикордонникам!», — зауважила Жанна Соловйова, керівниця Фонду громади Житомира.

Колектив Житомирського центру контролю та профілактики хвороб передав автомобіль, придбаний на потреби прикордонників, фото-1

Виконувач обов’язків генерального директора ДУ «Житомирський ОЦКПХ МОЗ» Іван Киричук зазначив, що подібна акція стала першою вагомою допомогою прикордонникам від колективу установи:

«Нам стало відомо, що вже багато років функціонує «Фонд громади Житомира», який акумулює кошти з подальшим використанням для різних потреб громади Житомира. Це, звісно ж, було в мирний час. У період воєнного стану використання такої благодійної функції багато в чому змістилося – дуже потребують допомоги благодійників саме наші військові, наші захисники. Зокрема, й прикордонники.

Після зустрічі з головою правління Фонду громади Житомира Жанною Соловйовою, ми з працівниками нашої установи прийняли рішення, що люди в добровільному порядку можуть перераховувати свої власні кошти на наш рахунок, щоб в подальшому вже придбати спорядження для військових. Кошти вже з самого початку мали бути спрямовані на потреби наших воїнів.

Сьогодні ми є з вами свідками, що за декілька місяців своїм дружнім, згуртованим колективом ми зібрали суму, якої вистачило на придбання автомобіля високої прохідності для наших прикордонників. Зібрали ми майже 400 тисяч гривень. 285 тисяч коштує придбане авто. І, орієнтовно, ще десь 90 тисяч гривень у нас лишилося. Вони підуть вже на якісь наступні придбання для захисників».

Зауважимо, що кошти збирали добровільно, за заявами працівників. Кожен зі співробітників самостійно визначав, яку суму він перерахує. Здебільшого, це були заробітні плати людей за один робочий день. Все оформлювалося офіційно через бухгалтерію.

«У нас колектив представлений не лише за адресою Велика Бердичівська, 64, де ми з вами перебуваємо і де відбулася передача автомобіля. До збору коштів долучилися працівники й філій нашої установи, зокрема: у Звягелі, Бердичеві, Коростені», — додає Іван Киричук.

На запитання, скільки ще колектив ДУ «ЖитомирськийобласнийцентрконтролютапрофілактикихворобМОЗУкраїни» буде організовувати подібні збори коштів, Іван Киричук зауважив красномовно: «Допоки не переможемо!».

Отож, наближаємо нашу спільну перемогу разом! Кожен на своїх місцях! Не забуваймо й донатити. Пам’ятаймо, що не буває маленьких донатів! Всі пожертви для наших волонтерів, для військових, - важливі!

Фото: нашого сайту 0412.ua та Житомирський Оцкпх



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW